Optimizare SEO primara

Optimizarea SEO este un aspect foarte important in dezvoltarea unui site. Motoarele de cautare sunt din ce in ce mai "pretentioase" in perceperea site-ului dvs, astfel ca tehnicile de optimizare sunt in continua schimbare.

Nu exista o "reteta magica" pentru a ajunge in topul Google, Bing sau Yahoo. Exista optimizare site bine facuta care ofera cele mai bune sanse de a ajunge acolo. Se pune tot mai mult accent pe backlink-uri si pe structurarea unui continut inteligent. Sunt foarte multe detalii pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand optimizam un site si orice greseala poate fi penalizata de motoarele de cautare.

Google apreciaza modificarile de continut/de cod, sanctioneaza erorile de afisare si mai ales link-urile corupte. De aceea recomand, indiferent de tipul site-ului (site de prezentare, blog sau magazin online), o mentenanta bine facuta daca doriti ca site-ul sa aibe rezultate maxime. In acest sens, am structurat pentru fiecare tip de site, pachete de mentenanta: mentenanta site de prezentare static, mentenanta site de prezentare dinamic, mentenanta site/blog Wordpress, mentenanta magazin online Wordpress.

Revenind la optimizarea SEO, imi puteti folosi serviciile pentru optimizarea oricarui tip de site, chiar daca acesta este deja creat dar nu aduce rezultatele la care va asteptati. Folosind formularul de mai jos descrieti situatia dvs, precizati link-ul site-ului (daca acesta este deja creat), iar eu voi face o analiza a site-ului si voi reveni in 3-4 ore cu un raspuns privind plusurile pe care le putem aduce si costul aplicarii acestora.