Mentenanta site de prezentare dinamic ...

Pachetul de mentenanta pentru site de prezentare dinamic este cel mai simplist pentru ca site-ul are o interfata de administrare cu ajutorul careia va puteti actualiza singuri continutul site-ului. Totusi, pentru a avea intotdeauna cea mai buna sansa in motoarele de cautare si pentru a preveni eventuale probleme de afisare/functionalitate/securitate, este recomandat acest pachet. Are un cost de 50 lei/luna si presupune urmatoarele beneficii:
  • raport SEO lunar care cuprinde informatii privind indexarea site-ului, numarul de vizitatori, rapoarte pe cuvinte cheie. Astfel, vom sti intotdeauna cum se comporta site-ul si ce imbunatatiri putem aduce pentru a-l creste constant in topul motoarelor de cautare.
  • diagnosticarea si repararea problemelor de afisare/functionalitate
  • verificare functionalitate link-uri si actualizarea/eliminarea acestora
  • backup in fiecare luna
  • timp de interventie maxim: 24h
Se incheie pe minim 3 luni si se achita lunar. Daca nu considerati potrivita pentru dvs. structura pachetului de mai sus, ma puteti contacta pentru a va face o oferta de pret personalizata.

Costul se aplica pentru un site de prezentare dinamic realizat de alinita.com. Daca aveti un site deja creat, pentru a beneficia de o astfel de mentenanta, contactati-ma pentru oferta de pret.